10:00

Ärla IF P05

Referat: BK Sport P 05 Gul - Ärla IF P05

BK SPORT VS ÄRLA

Dags för vårens sista seriematch där Ärla stod för mostståndet. 14 spelare var kallade till match men efter diverse frånvaro så stod det till slut 10 laddade BK Sportare redo för match när domaren blåste igång spelet. Vädret var för en gångs skull lite sommarlikt vilket vi inte varit bortskämda med under vårsäsongen.

Vi börjar bra men det är Ärla som skickar första bollen i nät. Vi tappar dock inte modet utan fortsätter att trampa på och Emil gör 1-1 en kort stund därefter. Vi fortsätter att spela bra och får se en hel del fina passningskombinationer. Alvin gör mål precis som han lovat och spär på till 2-1. Ärla fortsätter att kämpa och saknar inte chanser men med lite tur och bra målvaktsspel så släpper vi inte in flera mål i första halvlek. Vi fortsätter dock att skapa en hel del chanser och sätter så när en del riktigt bra lägen efter fina löpningar där vi fullföljer mot mål. Emil gör ytterligare ett mål efter en fin soloprestation och halvleken slutar 3-1.

Andra halvlek fortsätter att vara jämn och det skapas en hel del målchanser åt båda håll. Emil sätter ytterligare ett mål varpå Ärla sätter ett mål till 4-2. Kort därefter gör Alfons 5-2 när han fullföljer en löpning och styr in en boll vid bortre stolpen. Adam avslutar målskyttet för vår del när han gör 6-2 med en rungande vänsterkanon som går in i målvaktens vänstra hörn. Ärla avslutar målskyttet och matchen slutar 6-3.

Utöver fina mål och passningar så fick vi se härligt målvaktsspel av Max och Hannes, riktigt bra backspel av Albin, Adam, Anton, Emil, León och Max. Bra spelfördelning av Hannes, Emil, Alvin och Albin på mitten mitt härliga löpningar av yttermittfältarna Anton, Alfons, Jesper, León, Max och Adam, fortsätt och löp för rätt som det är så dyker det upp en passning och vi skapar då många farliga lägen. Längst fram fick vi se Alfons, León, Adam och Jesper ligga och hugga på returer och skapa målchanser.

Kul att se att vi försöker att passa och vårda bollen det ser riktigt bra ut från sidan. Riktigt bra kämpat på alla händer och fötter fortsätt så, så kommer det att bli riktigt bra

Tack också till Ärla för en schysst och bra match, till vår trogna publik som hejar fram oss och sist men inte minst för gott kaffe och fika!